tisdag 20 april 2010

Härliga färger...

...beställda söderifrån.

Couleurs très vifes sûr un porte bébé pret a être envoyer...

11 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 2. Tack för kommentarerna om min senaste suflett till BugaBoon :)

  Vilken fin MeiTai!
  Längtar tills jag kan sälja era snygga Meis i min butik.

  :)

  SvaraRadera
 3. Snygg! Jag fastande för den vita med rött mönster - som Carro mailade. Den ska jag lägga upp i min blogg. Säljer ni den eller är den såld? Ses snart! Sandalerna kommer till Leons fack men kanske är Salle hemma imorgon. jag är så rädd för att bli smittad igen och om Rasmus är sjuk så går det ju på Musica och man blir ju inte immun. kram till er två! Kan vi inte fika nästa vecka?!
  Kika gärna in på min blogg f.ö. den är helt ny. Komemr blogga om barnkläder bla för en butik och med mycket fokus ekologiskt leverne. Sedan blir det ju annat också, just nu är jag i en uppstartningsfas.

  SvaraRadera
 4. Superfin!! Detta är nog en av mina favoriter. ;)

  SvaraRadera
 5. vilka fina bärsjalar du syr! jag blir helt bebissjuk, bar min tjej i sjal JÄMT när hon var liten =)

  ang klämmorna till napphållarna så finns det lösa sådana att köpa i sybehörsaffär men jag har annars köpt hängslen på second hand, då får man fyra klämmor för typ 5 kr!

  SvaraRadera
 6. Så snygg bärsjal sydd av fina tyger!

  SvaraRadera
 7. Vilken bra och roligt affärsidé! Nu måste man ju skaffa en bebis snabbt som attan så man kan beställa en sån där skönhet! :-)
  Tyghögar är för övrigt det bästa som finns, sådär precis innan man har satt igång med sitt planerade projekt, då är tyghögen som bäst, och mest lovande tror jag.

  SvaraRadera
 8. Ja, verkligen härliga färger!

  SvaraRadera
 9. Ha ha, dem fina bärsjalen är min!! Fick den av min kära kollega o vännina (Susies mamma.) Hjalmar har precis somnat under sin premiärtur, vilket bör vara ett gott betyg. Känns jättebra att bära honom i den!
  Elna

  SvaraRadera
 10. Elna: vad roligt att du gillade bärselen. Vi ser fram emot en bild på Hjalmar sovandes i den. Tills dess, slit den med hälsa.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...