onsdag 25 augusti 2010

En extra stor mei tai...

...till Fabian som nu har blivit en extra stor kille. Den här MT:n snabbsyddes inför sommarens utflykter (franska marknader med barnvagn=problem). Ett loppisfyndat lakan i kombination med limegröna elefanter från Stof & Stil kändes glatt och somrigt. Det är samma sele som ni kan se här, knytningen är dock ngt tillknöcklad...

Un Mei Tai pour un garcon un peu plus grand - 1,5 ans. Fait pour les marchés en France.

6 kommentarer:

 1. Flott fargekombinasjon! Kjempefin :)

  SvaraRadera
 2. Tack för kommentaren i min blogg! Mönstret till tossorna kommer ursprungligen från Ottobre 4/2004, men jag har gjort ändringar efter eget tycke och smak.

  SvaraRadera
 3. Snygga färger! Carro, jag tar 150 kr för muddisar i den storleken. Men dess värre har jag slut på den chokladiga velouren. Men om jag snart beställer från JnyDesign så kan jag höra av mig om du fortf är intresserad av ett par såna :)

  SvaraRadera
 4. Hej Carro! Kul att ni är tillbaka :) Min sommar har varit bra, fast väldigt kort. Mycket jobbande blev det. Napphållaren blev en succé! De har lag ut bilder på bloggen. och du hade packat in den så fint också. Hoppas ni har det bra och att ni är nöjda med sommaren. Kram Susanne

  SvaraRadera
 5. Hej! Kul att se häliga nyheter från er. Selen är lika snygg som vanligt :D. Hoppas att sommaren varit bra.

  SvaraRadera
 6. Tack för din kommentar hos mig. Ja det där med brödsmulor (och leksaker också) kan irritera en ibland. Fast jag måste faktiskt säga att mina golv har aldrig varit så städade som de är nuförtiden. Jag vill gärna dammsuga OCH moppa innan jag lägger ut mina tyger för att klippa till plagg. Och det vill jag göra ofta....därav har min hobby medfört nåt bra. Jag som var en riktig slarver med moppningen innnan :-)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...