tisdag 7 september 2010

Ny modell på MT...

 ...nu med avtagbart huvudstöd. Blev jätteglada när vi fick den här beställningen och äntligen blev tvungna att ta oss i kragen och utarbeta ett nytt mei tai-mönster. Det krävdes dock en hel del justeringar under sömnadens gång för att få allting att stämma, bl a var det svårt att få huvudstödets storlek att stämma utan att ha någon levande modell i rätt storlek att prova på.
 Huvudstödet är fäst med vanliga knappar (exakt samma gräddvita nyans som det fina gräddvita tyget, tack farmor) och stropparna knytes sedan fast i hällorna som sitter fastsydda på axelbanden. Beställaren valde vadderade band istället för sjalband eftersom hon ville undvika att bli alltför varm under sommarmånaderna.
Eftersom beställningen - pga vissa barnrelaterade omständigheter - blev något försenad, så skickade vi med ett matchande näsduksfodral samt en extra tjusig förvaringspåse i sydd i matchande vaxduk.

Enfin un nouveau model de Mei tai, cette fois ci avec un support pour la tête du bébé. A faire sur commande.

6 kommentarer:

 1. Jättefin! Gillar det prickiga tyget. Vart kommer det ifrån?

  SvaraRadera
 2. Den är verkligen superfin!! Och vilken smart lösning. ;)

  SvaraRadera
 3. Så himla läcker! Visst är det bra med beställningar som kräver att man tar tag i sådant man grunnat på länge :D.

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Jag håller på att utarbeta en mei tai och funderar lite på hur jag ska göra.... du delar inte med dig av ditt mönster???

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om du har seriösa frågor kan du höra av dig till mig via mail.

   Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...