tisdag 5 oktober 2010

En haklapp....

...är ju ett måste med en liten "kladdis" i familjen. Den här modellen har legat och skavt i bakhuvudet på Carro i snart 7 år, sprungen ur irritation över alla vaxdukshaklappar där fickan liksom inte hade någon funktion. Den här modellen är klippt något bredare nedtill vilket gör att fickan "putar ut" när man sytt ihop härligheten. Tyget är äkta nostalgi - 10-årig strandväska som gav upp i somras - snyft!

12 kommentarer:

 1. Men den återuppstod på ett synnerligen hedersamt sätt! Snygg.

  SvaraRadera
 2. Snygg! Som svar på din fråga: Min dumma syster fattar inte vilken guldgruva det är hon har fått. Ska knöla ner ungen i MT:n själv nästa gång jag får chansen. Ang tradera så har jag söta gardiner ute, de skulle passa perfa till MT-framsidor!

  SvaraRadera
 3. Superfin! Jag gillar verkligen tyget, och så smart med en fickan som faktiskt har funktion.

  SvaraRadera
 4. Vilken snygg modell på haklapp och tyget var superfint!

  SvaraRadera
 5. Hej Carro! Skulle väldigt gärna byta något tyg av rostyget som du frågade men tyvärr är bitarna väldigt små. Den största mäter 13 x 13 cm så jag tror bara man kan få ut ex pyttesmå fickor av den. Det har varit en rund duk och av den har jag fått 2 klänningar, 2 hättor och en solhatt. Solhatten finns kvar cirka storlek 1 år så den kan jag byta mot något eller sälja ifall du är intresserad. Den finns på min blogg under etiketten solhattar och daterad 5 juni! :-) Brettet blev lite brett där bak så därför har den blivit kvar här. Går ju att sprätta upp den och sy något av den, fast kanske en del jobb då det är stickningar på brettet. Annars är det bara att höra av sig igen som du ser något tyg på min blogg du gärna vill byta med! :-)

  SvaraRadera
 6. Tack för alla fina kommentarer.
  Ewa: skynda dig att "knö ner" ungen...
  Susanne: du borde ha koll på vilka haklappar som funkar eller inte så dina hejarrop är alltid välkomna.
  Finnkids: jag återkommer gärna ang. tyger. Kanske ska skicka mail...

  SvaraRadera
 7. Vilken härlig nostalgitripp jag får av det här tyget! Snygg och smart modell!

  SvaraRadera
 8. Vilken lovley blogg ni har!!! Vill ni vara med på min länklista? är ute efter lite söndagsinspiration och känner att jag måste fylla på listan med massa begåvade brudar, pepp och retrotyger =)

  SvaraRadera
 9. Åh, så fin! Och jag känner igen problemet, en ficka- men varför???

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...