måndag 6 december 2010

Kärlek vid andra ögonkastet...

...blev det när det här tyget blev hembudat från Tradera. Vid första ögonkastet var det inte alls vad man hade väntat sig, alldeles för genomskinligt och tunt, men fodrat med vit lakansväv så trädde den fint vävda strukturen fram och har nu istället blivit en storfavorit. 
Den här nya väskmodellen är ett hopkok av väskor som setts beskrivna i olika bloggar (tror jag följde ett tips om någon väsksida som Emiliten lade ut...) och själva 50-tals inspirationen kom när jag tittade in hos underbara Gerda (fråga mig inte varför, hon kanske inte alls känner igen sig här...).

Väskan, med tampongväska och liten tillhörande börs, knåpades ihop medan mannen tittade på Idol härom veckan. Blev en kul gå-bort-present när vi var hembjudna till min egen personliga reklampelare, sedan tidigare hade hon denna väskan (överst i bild).

4 kommentarer:

 1. Jättefin väska med användbara tillbehör! En sån present skulle man bli väldigt glad för! :)

  SvaraRadera
 2. Verkligen jättefint. Kanske skulle man ta och sy sig en väska själv... jag hade blivit jätteglad för en sådan fin present, med tillbehören!=)

  SvaraRadera
 3. Jättefint alltsammans! Jag älskar tillbehören!

  SvaraRadera
 4. Men åhh =) Så smickrande så det förslår, det är inte varje dag man får höra så fina ord =D Att man inspirerar andra är typ det bästa en arm konstnärssjäl kan få höra så TACK =D Och tack SJÄLVA för all kreativitet, inspiration och skaparglädje!!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...