lördag 7 januari 2012

Blogg-hjälp!


Hur har ni löst det när blogger meddelar att du överskridit din kvot för fotolagring???!!! Jag menar, jämfört med många andra bloggare så bloggar vi ju ganska lite....och ändå tar det stopp!

4 kommentarer:

 1. Har inte hört talats om det tidigare. Vad knepigt!

  SvaraRadera
 2. Jag fick det meddelandet efter att jag hade bloggat i kanske tre månader eller nåt. Väldigt tidigt alltså så det var skumt att platsen var slut. Jag orkade dock inte fördjupa mig mer i problemet än att jag köpte mer utrymme. Tror faktiskt inte att det kostade mer än typ 50 kr och det räcker fortfarande (över ett år senare). Så inte så dyrt med andra ord.

  SvaraRadera
 3. Läste om detta för länge sedan. Jag tror det beror på hur stora bilderna är som man lägger upp på bloggen hur snabbt man har förbrukat sin kvot. Man ska nog försöka att förminska dem/komprimera dem rätt mycket och inte lägga upp allt för högupplösta bilder.

  SvaraRadera
 4. Jag har bloggat i snart 5 år och aldrig fått det meddelandet. Gissar att det beror på att jag komprimerar mina bilder väldigt mkt innan jag lägger upp dem. Så det är väl mitt tips, att komprimera :-)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...