beställning
att tänka på om du vill beställa

Först och främst: en av oss är deltids mammaledig och den andra arbetar heltid för tillfället, vilket innebär att vi har små barn hemma och krävande arbete att ta hänsyn till. Att sy är vår hobby, men innan vi kommer fram till själva sömnaden så har vi en hel del annat hemma som ska funka. En enveten förkylning, feber, tandsprickning eller en skolutflykt kan lätt stjälpa vår leveransplan, men i så fall hör vi av oss.


De flesta bärselar vi visar på bloggen går att beställa. Börja med att kolla under "till salu", där kan ni se saker vi har i lager. 
Vi syr gärna efter era egna önskemål. T ex kan man få barnets namn broderat på selen eller du kanske har en egen tygbit du gärna skulle vilja använda som dekoration. Vi är inte främmande för att testa nya modeller heller. Maila oss ifall ni är intresserade och för prisuppgifter:
carrogilles@comhem.se eller susieellman@hotmail.com

All the items on this blogpage is for sale. We also make carriers after your speciel wish, you may get your childs name on it or maybe you have a special fabric that you would like to use. Everything is possible. For information and prices please contact us (see mail addresses above).

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...