söndag 28 februari 2010

Fler värmande nyheter.......i underbara retrofavoriter.

On adore ces tissues des annees 60...

8 kommentarer:

 1. Gällande tygbindor: jag har två olika tyger i dem. Mjuk bomullsflanell som ytskikt mot underlivet, en kärna av två lager flanell till samt ytskikt/spärrskikt i form utav PUL-tyg som släpper igenom luft, men inte fukt. I mitt tycke är bindorna effektiva. Behöver inte byta oftare än vanliga köpebindor så det blir 5-6 byten/dag/dygn. Det som jag är extra positiv till är att lukten är betydligt mindre nu än med plastiga köpebindor.

  SvaraRadera
 2. Hej! Kul att du varit inne och kollat på min blogg och lämnat meddelande. När jag klickade på länken till din blogg så såg jag att jag själv har varit på denna blogg tidigare och tittat på alla fina bärselar. Min dotter var en stort fan av bärsele de första månaderna, ville inte alls åka vagn. Kul att kunna få personliga bärselen!

  SvaraRadera
 3. Vad härlig de ser ut och jättefina bilder.

  SvaraRadera
 4. Vilka fina bärselar, min son bodde i en liknande Mei Tai de första 8 månaderna, sen övergick vi till en Ergo eftersom han var så himla tung. Önskar jag hade burit min förstfödde också, men det gjorde jag inte. Hon var nöjd att ligga i sängen eller på en filt, medans sonen illvrålade så fort han var i horisontellt läge... Bär mej tack!!!

  SvaraRadera
 5. Härliga tyger till kuddarna! Är det vetefyllning, eller?

  SvaraRadera
 6. Lilla Barn, en MT kan man verkligen "bo i" länge...och visst är det mysigt!
  Ja, Jennie, det är vetefyllning, blandat med lite lavendel...

  SvaraRadera
 7. Åh, lavendel... så fint! :)

  SvaraRadera
 8. Underbara!!! Att de dessutom doftar lavendel gör ju saken ännu bättre. Jag har något till er hos mig:) Kika gärna in.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...