torsdag 4 februari 2010

Mer av samma vara...

...fast denna gången i form av en omgjord Pippi-klänning. Nästa uppdrag är att försöka fånga Ellen och Fabian på bild, samtidigt, iklädda sina nya kreationer. Önska oss lycka till!!!

More of the same kind, but now a re-made dress. Now, just wish us good luck to get a photo with our two youngest, in their new clothes at the same time...

14 kommentarer:

 1. Lycka till med det :-) :-) :-)

  Härlig klänning!!

  SvaraRadera
 2. Å så söt.
  Ja bilder på barn e inte det lättaste, speciellt inte om de ska vara på samma bild!

  SvaraRadera
 3. Hej igen! Biet är vi på....

  SvaraRadera
 4. Tack för inlägget på min blogg! Det värmde! Och kul att jag får vara med på inspirationslistan :) Mönstret till kapporna är ett ihopkok, först och främst tunikan i baby-cool-boken som grund: Sen har jag bara lagt på ärmar och en krage... ganska enkla delar. Och, ja hoppas att det blir vår snart fast med denna snömängd får vi nog vänta ett tag!
  Lainestuff.blogspot.com

  SvaraRadera
 5. Jättesöt klänning verkligen!!! Jag har själv samma problem. Att fånga min snart 9 månader gamla dotter på bild, med ansiktet vänt mot mig och med det jag sytt till henne synligt är näst intill en omöjlighet...men ibland så går det å då blir det så himla bra:) Lycka till!!!

  http://hillefant.blogspot.com/

  SvaraRadera
 6. Tack för titten i min blogg. Blir så glad varenda gång jag fått en kommentar. Och ännu gladare av att någon frågar mig om råd. Det är faktiskt Hillefant (Helena som kommenterat här ovan mig) som lärt mig. Hon är super på det där med bilder. Hon lärde mig att man ska bocka för "ingen layout", "stora bilder". Ett knep hon berättade var att man först lägger in EN bild som vanligt. De två bilder som man sen lägger in krymper man ner så att de tillsammans blir lika breda som den första bilden man la in. Och att man givetvis klickar på centrera-ikonen så att de lägger sig i mitten, dvs rakt ovanför den stora bilden som man allra först la in.
  Jag är inte så bra på det där med tydlighet men jag hoppas jag varit till någon hjälp.

  SvaraRadera
 7. Tack för alla fina kommentarer och tack krokkofin för förklaringen...

  SvaraRadera
 8. Söt klänning!

  Angående blomman före bloggadressen kallas den för "favicon". Finns massor om det om man söker på det i google. Finns flera program man kan göra dem i, jag använde mig av photoshop. Mer i detalj kommer jag inte ihåg, så ska jag göra om den får jag lära mig på nytt =)
  Lycka till!

  SvaraRadera
 9. Åh så fin den är, den söta klänningen!!

  Ha en fin dag
  Kram Gunilla i Singapore

  SvaraRadera
 10. Jag har skrivit ett långt och förhoppningsvis pedagogiskt svar på din fråga i min blogg. Hoppas det kan vara till någon hjälp:)

  /H

  SvaraRadera
 11. Vad underbart med hjälpsamma medbloggerskor! Titta ovan, alla vill hjälpa till när man ställer frågor. Tack, tack, tack...

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...