lördag 26 november 2011

Riggat och klart (nästan)...

...när jag blev mamma lovade jag mig själv dyrt och heligt att aldrig, ALDRIG, göra paketkalender med ett paket för varje dag fram till jul (vid detta laget skulle det betyda 72 små paket). Och det har jag hållit!

De små får istället ett paket till varje advent, vilket ändå resulterar i 12 paket att planera och slå in. Så här ser det ut i år (två paket saknas dock än så länge, och tredje advent får de ett gemensamt paket). Jag har klippt ut siffror i fint papper från småfolk, vilket jag vann i en dansk giveaway förra året. Vilken färg respektive barn har på sin siffra vet bara jag än så länge, de små suckar och tittar och klämmer.../Carro

6 kommentarer:

 1. Smart idé, alla dagar blir lite för mycket kanske. Men det är skoj också.. jag får se nästa år eller när hon blir större hur jag gör.

  Kul att du är med i lapptäcksprojektet och sprider det dessutom :)

  Kram Mia

  SvaraRadera
 2. Låter som ett klokt löfte. Här är det samma som gäller, ett paket varje advent.
  Fast till minstingen blev det faktiskt ett paket varje dag i år, men bara för att jag hittade det perfekta paketkalender-kitet. En ministad i 30 delar. Ett inköp men ändå 24 paket. Perfekt! :-)

  SvaraRadera
 3. Bra idé med adventspresenter, blir vansinnigt många paket om man ska ha ett om dagen. Och vad hände med de vanliga papperskalendrarna med luckor?

  SvaraRadera
 4. Vad fint det blev dessutom!
  Jag har varit inne på samma idé, paket bara varje advent, men aldrig kommer man till skott! Snyggt!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...