tisdag 31 maj 2011

Bärskydd för din mei tai...


...de flesta som vill kunna bära lite mer regelbundet även under de kalla månaderna har nog svurit ett antal gånger över för trånga jackor eller svindyra bärjackor (som endast går att använda i detta syfte och sedan inget mer). I vintras knåpade Susie ihop ett jätteenkelt bärskydd med bävernylonfront och fleecefoder. Hängs över nacken upptill och spänns runt midjan nertill, sedan täcks sidorna av en normalstor jacka. Varm och skönt!
Smart tycker vi!

3 kommentarer:

 1. Praktiskt med bärskydd!

  Jag har gett denna fina bloggen en award. Jag hoppas verkligen att fler hittar hit till alla dessa fina kreationer!

  (http://holdbart.blogspot.com/2011/05/jag-har-fatt-en-award.html)

  SvaraRadera
 2. Tänkte på er idag när jag var i skogen på jobbet. Hade med mig lilla valpen på 9 veckor som inte orkar gå allt jag går på jobbet. Lite otympligt att bära henne i famnen samtidigt som jag ska hålla reda på kartor etc. Satte henne i ryggsäck som jag hängde framtill, obekvämt men det fungerar. Därför tänkte jag på er, kanske ni skulle utveckla en modell för små valpar...?
  /Krajamaria

  SvaraRadera
 3. nu får jag inspiration att sy ett bäskydd till mig själv. har ett som jag upplever är alldeles för varmt under kyliga sommardagar och lite varmare höst- och vårdagar. nåt sånt där lagom vore bra :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...