onsdag 26 januari 2011

Egna bidraget till Lottens swap...


... blev dessa båda nålbrev. Har haft en beskrivning liggande jättelänge men det har inte blivit av att göra några förrän nu. Själva sömnaden var rolig och tygerna från Stoff och Stil är ju jättecharmiga. Eftersom de kom iväg så sent fick även en stjärna slinka ner i varje paket. Det rödrosa nålbrevet flyttade till Stina med bloggen Sagolikt pyssel och det gröna for till Jenny Bergvall. (Vad hon skickade till mig ser ni här)

9 kommentarer:

 1. Superfin och supersmart nålförvaring!!! Håller med dig tygerna är underbara och så charmigt och sött det blev med de små frimärkena...riktigt finurligt:)

  SvaraRadera
 2. Underbara! Frimärket var ju bara såå gulligt!

  SvaraRadera
 3. Otroligt söta!! Jag kommer helt klart låta mig inspireras av dig och göra nåt liknande! Skulle verkligen behöva lite ordning bland nålarna hos mig. :-)

  SvaraRadera
 4. vad jag gillar broderiet! hur fint som helst! och väldigt spännande med ditt köpstopp!

  SvaraRadera
 5. Jättefina! vilken bra och rolig idé!

  /Mia :)

  SvaraRadera
 6. Åh vad fina nålbrev! Frimärket är ju supersött! Carro: Ang att sy med vanlig symaskinen i mjuka tyger. Jag fick rådet att använda jerseynål. Jag har använt 3-stegs-sick sack på velour, eller någon annan söm som passar för stretchiga tyger. Sick-sack går väl också an. Till fållen har jag kört med tvillingnål och drar ut tyget lite samtidigt, annars går tråden av när man drar i plagget när det är klart. Några mer tips kommer jag inte ihåg. Det blir ju lite bubbligare med vanlig maskin men det funkar ju! Lycka till!

  SvaraRadera
 7. Wow såå fina dom var! Underbar detalj med frimärket ;-)

  SvaraRadera
 8. NU vet jag vad jag ska göra av mina nålar!!
  jag som trodde att jag skulle bli tvungen att ha dom i en nåldyna i min portabla syhörna (dvs allt ligger i lådor och påsar).
  Vilken smart idé!!

  SvaraRadera
 9. De är verkligen jättesöta! Vilken fantastisk idé!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...