lördag 8 januari 2011

Liten tillbakablick...

...på december månad. Så här i januari vill man ju egentligen bara blicka framåt, men jag börjar ändå årets bloggande med en tillbakablick på en härlig decembermånad och ett alldeles urmysigt julfirande.
Jag, Carro, tycker att det är så himla mysigt att fira jul hemma (eftersom min man är fransman firar vi vartannat år i Frankrike), speciellt med den underbara julkänslan som snön bidrog med i år. När man bara firar svensk jul varannat år så hinner man liksom sakna det så där alldeles lagom mycket för att uppskatta pyntet och stöket...
I år var vi 14 pers som klämde in oss i vår lilla lägenhet. Finns det hjärterum så finns det stjärterum!
Ovan ser ni årets gottebord, julklappskalendern, barnens superhärliga pepparkakshus (vi satsade egentligen på tre hus, men landade på mer rimliga två) samt mina tre små knoddar i en kort stunds stillhet.

Nästa inlägg blir framåtblickande. Och snart... en utlottning! Håll utkik!

2 kommentarer:

  1. Härligt med lugn jul :) det fick även vi (Susie med familj) med god mat, snö och mys. Precis som det ska vara. Vilket smarrigt pepparkakshus! Önskar er alla ett gott 2011!

    SvaraRadera
  2. Å, vilket underbart fantastiskt pepparkakshus, en riktig glädjebomb! Kanske ska satsa på ett sådant till nästa jul... :-)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...