torsdag 20 januari 2011

Sötnos i Mei Tai...

...fick låna den här fina bilden från PysselEva. Mei taien bytte hon till sig i vårt byte förra våren och blev en dopgåva till hennes systerdotter. Visst ser hon glad ut att få sitta i sin fina sele...
Inser att detta är första bilden på framåtbärande som ligger ute på bloggen. Vad tycker ni?!

Rapport köpstopp: Vissa situationer har visat sig vara svåra att definiera och förutse... Vi har naturligtvis bestämt att barnen ska få fortsätta sina respektive aktiviteter och stora flickan går i tekniksim. Igår var första gången för i år och hon ville absolut att jag (och då ingår två lillebrorsor) skulle hänga med in för att hjälpa henne hitta rätt grupp och så vidare. Inser 1 timma innan lektionsstart att minstingen vuxit ur sin badblöjbyxa...och att gå in i en simhall med en 5 åring och en 2 åring utan att låta dem bada är både ohållbart och en effektiv tortyrmetod!!! Jag blev alltså tvungen att köpa blöjbyxa i simhallens entré för 150kr... Aj, aj, aj!!! Har ni förslag på bättre lösning, eller tycker ni inte ens att jag brutit mot köpstoppet...?? Nyfiken på era tankar.

8 kommentarer:

 1. Vi använder de bajstäta blöjorna som huggies har, finns på coop! Myyyyyycket billigare, kanske inte lika miljövänliga dock...

  SvaraRadera
 2. Mmm, det är naturligtvis en lösning. Dock passar den inte riktigt in i miljötänket bakom köpstoppet; vi vill ju helst inte ha något slit och släng... Fler idéer?!

  SvaraRadera
 3. Kan man kanske sy i resår i ett par ärvda badbyxor?

  SvaraRadera
 4. underbar framåtbild förresten!

  SvaraRadera
 5. Hej! Vilken mysig blogg! Jag gillade verkligen stjärnorna i inlägget nedan. Kanske man skulle börja julpyssla redan?!
  Ha en toppendag!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 6. Av og til dukker uforutsette situasjoner opp. Sånn er det bare, uansett hva man har bestemt seg for på forhånd. Det viktigste er jo at man har et reflektert forhold til sitt forbruk, synes jeg. Ha en fin helg:)

  SvaraRadera
 7. Ja det var en riktig sötnos det. Kul att de är så poulära och de verkar väldigt sköna.

  /Mia :)

  SvaraRadera
 8. Man blir bättre på att planera och förutse olika situationer. När man har banrm åste man vara lite felxibel.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...