tisdag 22 februari 2011

Lite skrutt-sömnad...


...i brist på ork att nyproducera så läggs här ut lite arkivbilder. Några av de napphållare som syddes i mellandagarna av några små, små tygspill-bitar...

Rapport köpstopp: HJÄLP!!! Hade ju helt glömt bort bokrean när jag tog köpstoppsbeslutet!!! Årets höjdpunkt när det gäller shopping för min del. Snyft! Nästan tur att vi fortfarande ligger hemma i sviterna av den helvetiska kräksjukan så att jag inte KAN komma i närheten av en bokhandel.

10 kommentarer:

 1. Så fine! likte spesielt det orange og rosa:)

  SvaraRadera
 2. Jag gillar oxå det orangerosa hehe, små stuvar är oxå tyg, som jag brukar säga. Du fröken köpstopp, gå till biblioteket så har du världens billigaste bokrea! Här i karlstad kan man tex låna hem hela årgångar av burda o ha i tre veckor! Då är man sysselsatt!

  SvaraRadera
 3. det är ju så sött med egna napphållare! Jättefina tyger som passar helt perfekt också. =)
  helt enkelt jättefina allihop.

  SvaraRadera
 4. Vibeke: tack håller med dig om favorit. Tyget är en liten snutt som blev över då jag sydde åt Ewa (hon med de finaste tygerna ;))
  Ewa: Jag LEVER på biblioteket (studerar biblioteks- och informationsvetenskap) men EN GÅNG per år brukar jag KÖPA, så dock ej detta året alltså...

  SvaraRadera
 5. Vilka mysiga napphållare!
  Borde oxå hålla mig borta från bokrean i år. Men som tur är har min man fått presentkort på Akademibokhandeln av sitt jobb. Fast det var nog inte tänkt att det skulle gå till mina böcker ;)

  SvaraRadera
 6. Jag gillar verkligen dessa napphållare, så fina. Har ju såklart en till Frida, mycket praktiskt när man bär i bärsele.

  SvaraRadera
 7. skurr-sömnad? all sömnad är viktig sömnad :)Kanonfina allihoppa i allafall!

  SvaraRadera
 8. *skrutt, så går det när man är slut i rutan mitt på dan..

  SvaraRadera
 9. Fina..köpstopp? varför har man det?!

  SvaraRadera
 10. Hej Carro! Vilken fin blogg och vilka fina saker ni gör här! Du frågade mig vad mina wrap-tröjor kostar, i velour 600:-, ull 700:- + ev frakt. Må så gott!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...