tisdag 10 januari 2012

Sommarminnen...


Under jullovet har vi haft lite tid att kolla igenom och rensa bland årets foton. Då hittade jag dessa som jag inte visat er ännu. Dessa två tunikor sydde jag i somras av en traderafyndad gardinlängd. En till mig och en till storasyster. Faktum är att det är ett av de få klädesplagg jag någonsin sytt till mig själv (alla omsydda alster i tonåren borträknat). Mönstrena kommer ut den ypperliga mönsterboken 'Tuniques  pour petits et grands', som jag skrivit om här och här. Nu är det bara ett skärp som fattas till vuxentunikan... /Carro




16 kommentarer:

  1. Härliga sommarminnen! Jag älskar verkligen det där tyget! Snålar och snålar på den biten jag fick av dig, men snart är den tyvärr helt slut.

    SvaraRadera
  2. Så himla fina. Jag drömmer också om att kunna sy kläder en dag. Det är ju jättekul att det är gamla gardiner - återvinning i dess bästa form :)

    Tack för din kommentar om min tidning.

    Jag önskar dig en fin dag!

    SvaraRadera
  3. Fina plagg som påminner om sommaren. Får mig att längta tills det är sol och värme igen! Tack för inspirationen.

    SvaraRadera
  4. Jättefina kläder som ger sommarlängtan!

    SvaraRadera
  5. Hej! tänkte bara tipsa om att jag just nu har fler tävlingar på gång i bloggen bla kan man vinna fina nagellacker, träningskläder och presentkort på 500 kr på vitvarorSå passa på att gå in och anmäl dig!
    Om du inte vill ha sånna här komentarer så ber jag om ursäkt och hoppas du får en bra fortsättning på nya året kram joanna :)

    SvaraRadera
  6. Vackert tyg och fina kläder! Trevlig helg

    SvaraRadera
  7. Åh så underbart fina! Fint med mamma/dotter-matchning i samma tyg men ändå modell och detaljer som skiljer. Fint det blev med brodyren på barntunikan!

    SvaraRadera
  8. Alldeles ljuvliga!!!! Hur kunde du glömma att blogga om de;) På ett sätt tur...för då fick vi läsare lite sommarkänslor mitt i vintern som aldrig kom:)

    Kram H

    SvaraRadera
  9. Nydelig tunika både til deg og datteren! Jeg har også fått øynene opp for de japanske sybøkene og har store planer om å sy mer til meg selv. Det er jo så gøy!

    SvaraRadera
  10. Tack alla för era fina kommentarer. Ha en riktigt bra söndag!

    SvaraRadera
  11. Åh, man kan lente til sommer og sol. :-) Men vinter og snø har sin sjarm det også. Men sommerklær er definitivt vakrere enn vinterklær.

    SvaraRadera
  12. Fantastiskt fina kläder, gillar stilen!/Åsa

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...